Forretningsområde     Arbejdssted     Sprog    
JobtitelForretningsområdeArbejdsstedAnsøgningsfrist
Financial Controller
Har du dit finansfaglige fundament på plads, og er du på udkig efter et controllerjob, som giver plads til, at du kan udvikle dig såvel personligt som fagligt, samtidig med at du får mulighed for at sætte dit præg på og tage ansvar i et team, hvor samarbejde og godt humør er i højsædet? Så er du måske vores nye kollega i vores finansafdeling.
Ørestad25-08-2019Vis jobSøg job
Kundeservicemedarbejder - Rejsekort
Er du serviceminded, og kan du lide at have en bred kontaktflade i forhold til metroens kunder og dine kollegaer? Kan du holde hovedet koldt, når der er travlt? Så er du måske den kundeservicemedarbejder, der sammen med dine kolleger skal levere den høje service, som metroens kunder er vant til.
Ørestad08-09-2019Vis jobSøg job
Metro Steward
Brænder du for at levere god kundeservice? Har du teknisk snilde, og kan du holde hovedet koldt også i pressede situationer. Så er du måske en af de stewarder, vi lige nu rekrutterer til vores nye stewardteams.
Ørestad, Vasbygade28-08-2019Vis jobSøg job
Passager Information Operatør
Har du lyst til spændende udfordringer, og er du god til at informere og yde kundeservice? Så er du måske vores nye medarbejder i kontrolrummet.
Ørestad, Vasbygade14-09-2019Vis jobSøg job
Studentermedarbejder Rejsekort
Er du serviceminded, og vil du gerne lære at arbejde i en kundeservicefunktion? Kan du holde hovedet koldt, når der er travlt? Så er du måske den studentermedarbejder, der sammen med dine kolleger skal levere den høje service, som metroens kunder og vi er vant til.
Ørestad08-09-2019Vis jobSøg job
Teknikere til Metro Service
Har du et teknisk svendebrev og hænderne skruet ordentlig på? Drømmer du om at arbejde i en virksomhed i rivende udvikling og blive en del af en organisation, hvor faglighed og professionel ekspertise er en del af vores DNA? Så er du måske vores nye kollega.
Vasbygade17-09-2019Vis jobSøg job